ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. 016- 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony o wartości poniżej 60.000 EURO
na sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu produktów warzywnictwa i ogrodnictwa
zgrupowanych w grupie 011 ''Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)''
w okresie od 1.01. 2006 do 31.12.2006 r.
Lp. |
Nazwa asortymentu |
Rodzaj zakupów |
Jednostka miary |
Zamawiane ilości |
1. |
Ziemniaki |
[ kg ] |
14.500 |
|
2. |
Ziemniaki młode |
Sezonowe |
[ kg ] |
3.200 |
3. |
Buraki |
[ kg ] |
1.200 |
|
4. |
Marchew |
[ kg ] |
2.600 |
|
5. |
Marchew młoda |
sezonowe |
[ szt ] |
100 |
6. |
Cebula |
[ kg ] |
750 |
|
7. |
Pieczarki |
[ kg ] |
270 |
|
8. |
Kapusta biała |
[ kg ] |
1.700 |
|
9. |
Kapusta biała młoda |
Sezonowe |
[Szt.] |
400 |
10. |
Kapusta czerwona |
[ kg ] |
120 |
|
11. |
Kapusta czerwona |
Sezonowe |
[szt] |
40 |
12. |
Kapusta pekińska |
[ szt. ] |
160 |
|
13. |
Cebula zielona |
[ szt. ] |
300 |
|
14. |
Szczypiorek |
[szt.] |
300 |
|
15. |
Koper |
Sezonowe |
[ szt. ] |
600 |
16. |
Pietruszka |
[ kg ] |
500 |
|
17. |
Pietruszka zielona |
[ szt ] |
270 |
|
18. |
Pietruszka z natką |
Sezonowe |
[szt.] |
100 |
19. |
Por |
Sezonowe |
[ szt] |
150 |
20. |
Por |
[ kg ] |
5 |
|
21. |
Seler |
[ kg ] |
1.000 |
|
22. |
Seler |
Sezonowe |
[szt.] |
50 |
23. |
Czosnek |
[ kg ] |
18 |
|
24. |
Botwinka |
Sezonowe |
[ szt. ] |
30 |
25. |
Fasolka szparagowa |
Sezonowe |
[ kg ] |
100 |
26. |
Kalafior |
Sezonowe |
[ szt. ] |
150 |
27. |
Ogórki |
Sezonowe |
[ kg ] |
250 |
28. |
Pomidory |
Sezonowe |
[ kg ] |
1.800 |
29. |
Rzodkiewka |
[ szt. ] |
550 |
|
30. |
Sałata zielona |
[ szt] |
700 |
|
31. |
Groch łuskany |
[ kg ] |
60 |
|
32. |
Mak |
[ kg ] |
2 |
|
33. |
Orzechy włoskie |
[ kg ] |
5 |
|
34. |
Rodzynki |
[ kg ] |
5 |
|
35. |
Wiórka kokosowe |
[ kg ] |
5 |
|
36. |
Cytryny |
[ kg ] |
730 |
|
37. |
Grejpfrut |
[ kg ] |
250 |
|
38. |
Banany |
[ kg ] |
40 |
|
39. |
Mandarynki |
[ kg ] |
90 |
|
40. |
Pomarańcze |
[ kg ] |
35 |
|
41. |
Jabłka |
[ kg ] |
3.000 |
|
42. |
Aronia |
Sezonowe |
[ kg ] |
60 |
43. |
Borówki |
Sezonowe |
[ kg ] |
40 |
44. |
Porzeczka czarna |
Sezonowe |
[ kg ] |
60 |
45. |
Truskawki |
Sezonowe |
[ kg ] |
150 |
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych, ani ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'', udostępniana nieodpłatnie w Dz.Administracji Zamawiającego w godz.7 30 - 1400
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'' :
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem ''Przetarg - produkty warzywnictwa i ogrodnictwa'' należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 w terminie do dnia 20 grudnia 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 20 grudnia 2005 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 18 stycznia 2006r.
Przemyśl, 2.12.2005 rok
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego
do siedziby Zakładu w okresie od 1.10. 2005 do 30.09.2006 r.
Lp. |
Nazwa asortymentu |
Jednostka miary |
Zamawiane ilości |
1. |
mięso karkówka b/k |
[ kg ] |
Ok. 400 |
2. |
mięso od szynki b/k |
[ kg ] |
Ok. 700 |
3. |
schab z kością |
[ kg ] |
Ok. 600 |
4. |
łopatka b/k |
[ kg ] |
Ok. 350 |
5. |
Mięso gulaszowe - II kl. |
[ kg ] |
Ok. 400 |
6. |
nogi wieprzowe |
[ kg ] |
Ok. 300 |
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych, ani ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'', udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'':
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %:
1. cena oferty brutto -100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem ''Przetarg - mięso'' należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 w terminie do dnia 21 września 2005 r. do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 21 września 2005 r. o godzinie 10 00 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 20 października 2005r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu artykułów mleczarskich
zgrupowanych w grupie 155 - Produkty mleczarskie ''Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)''
w okresie od 1.09.2005 do 31.08.2006r.
Lp. |
Nazwa asortymentu |
Jednostka miary |
Zamawiane ilości |
1 | Mleko |
[ l ] |
Ok. 21.000 |
2 | Śmietana 18% |
[ l ] |
ok. 1.400 |
3 |
Masło |
[ kg ] |
ok. 1.250 |
4 | Ser żółty |
[ kg ]. |
ok. 500 |
5 | Sery topione różne (100g) |
[ kg ] |
ok. 450 |
6 | Ser biały półtłusty |
[ kg ] |
ok. 1.600 |
7 | Kefir w kubkach (450 g) |
[ szt ] |
ok. 1.200 |
8 | Jogurt naturalny w kubkach (450 g) |
[ szt ] |
ok. 1.500 |
9 | Jogurt owocowy w kubkach (150 g) |
[ szt ] |
ok. 1.500 |
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych, ani ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa Specyfikacja istotnych warunków zamówienia, udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'':
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %:
1. cena oferty brutto -100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem Przetarg - artykuły mleczarskie należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl,
ul Jasińskiego 15 w terminie do dnia 22 sierpnia 2005r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 22 sierpnia 2005r. o godzinie 11
00 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 20 września 2005r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO - LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy 100 ton koksu grubego
do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Przemyślu
w okresie od 1.09.2005r. do 30.04.2006r.
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych , ani ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'', udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 na pisemny wniosek wykonawcy .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'' :
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem ''Przetarg - koks''
należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15
w terminie do dnia 22 sierpnia 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 22 sierpnia 2005 r. o godzinie 930 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 20 września 2005r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO - LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy 26.400 szt. pieluchomajtek do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Przemyślu w okresie 1.08.2005r. do 31.07.2006r. (CPV 21.22.20.00 - papierowe artykuły sanitarne i szpitalne)
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych , ani ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'', udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 na pisemny wniosek wykonawcy .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'' :
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem ''Przetarg - dostawa pieluchomajtek''
należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15
w terminie do dnia 21 lipca 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 21 lipca 2005 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą upływa 19 sierpnia 2005r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO - LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna dostawę sprzętu rehabilitacyjnego do Zakładu
CPV 33.15.50.00, 33.15.51.00, 33.15.82.00.
Zadanie |
Nazwa sprzętu rehabilitacyjnego |
CPV |
Zamawiane Ilości [szt.] |
1. |
Urządzenie do elektrostymulacji |
33.15.82.00 |
1 |
2. |
Lampa terapeutyczna ''SOLLUX'' statywowa 375W |
33.15.50.00 |
1 |
3. |
Rower treningowy z magnetycznym obciążeniem |
33.15.51.00 |
1 |
4. |
Wanna do masażu wirowego |
33.15.50.00 |
1 |
5. |
Tablica do ćwiczeń manualnych z obciążeniem |
33.15.51.00 |
1 |
6. |
Lampa terapeutyczna emitująca światło spolaryzowane, polichromatyczne o dł.fali 500-2500nm |
33.15.50.00 |
2 |
7. |
Rotor kończyn górnych |
33.15.51.00 |
1 |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w wyszczególnione zadania. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Wymagany termin realizacji zamówienia 22 sierpień 2005r.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa Specyfikacja istotnych warunków zamówienia, udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 na pisemny wniosek wykonawcy .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'':
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem ''Przetarg - dostawa sprzętu rehabilitacyjnego''
należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 w terminie
do dnia 21 lipca 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 21 lipca 2005 r. o godzinie 1100 .Termin związania ofertą upływa 19 sierpnia 2005r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY
PRZEMYŚL , UL . JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix -16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EURO
na sukcesywne dostawy leków do Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Przemyślu w okresie od 1.05.2005 r. do 30.04.2006 r. , zgrupowanych w grupie 244 Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
- produkty medyczne.
cena oferty brutto - 100 %
Przemyśl, 4.04.2005 r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu
mięsa drobiowego i wyrobów wędliniarskich
zgrupowanych w grupie 151 ''Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)''
w okresie od 1.05. 2005 do 30.04.2006 r.
Zadanie/ Pakiet |
Lp |
Nazwa asortymentu |
CPV |
Jednostka Miary |
Zamawiane ilości |
1. |
MIĘSO DROBIOWE |
||||
1. |
Kurczaki |
15.11.21.30 |
[ kg ] |
Ok. 1.100 |
|
2. |
Ćwiartka z kurczaka |
15.11.22.10 |
[ kg ] |
Ok. 1.100 |
|
3. |
Filet drobiowy |
15.11.22.10 |
[ kg] |
Ok. 450 |
|
4. |
Kości drobiowe |
15.11.22.10 |
[ kg ] |
Ok. 700 |
|
5. |
Wątróbka drobiowa |
15.11.23.00 |
[ kg] |
Ok. 250 |
|
2 |
WYROBY WĘDLINIARSKIE |
||||
1. |
Kiełbasa lencz |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
Ok 300 |
|
2. |
Kiełbasa mortadela |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
Ok. 200 |
|
3. |
Kiełbasy gatunkowe różne |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
ok. 350 |
|
4. |
Kiełbasa zwyczajna |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
ok. 500 |
|
5. |
Parówki cienkie |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
ok. 350 |
|
6. |
Pieczeń szynkowa |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
ok. 230 |
|
7. |
Szynki różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
ok. 300 |
|
8. |
Polędwice różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
ok. 200 |
|
9. |
Wędzonki różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
ok. 100 |
|
10. |
Salceson z indyka |
15.13.15.00 |
[ kg ] |
ok. 300 |
|
11. |
Kiszka gryczana |
15.13.11.34 |
[ kg ] |
ok. 100 |
|
12. |
Pasztety różne |
15.13.13.10 |
[ kg ] |
ok. 300 |
|
13. |
Pasztet drobiowy w op. 135g |
15.13.15.00 |
[ szt ] |
ok. 2.000 |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania /pakiety .
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'' udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'':
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Oferty w zamkniętych kopertach z napisem ''Przetarg - mięso drobiowe i wyroby wędliniarskie- należy składać w siedzibie Zamawiającego , 37-700 Przemyśl , ul. Jasińskiego 15 w terminie do dnia 18 kwietnia 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2005 r. o godzinie 1200 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2005 r.
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO - LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
TEL. (0-prefix-16) 678-30-38
ogłasza przetarg nieograniczony
o wartości poniżej 60.000 EUROna sukcesywne dostawy
do siedziby Zakładu różnych produktów spożywczych
zgrupowanych w grupie 158 Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
w okresie od 1.05. 2005 do 30.04.2006 r.
Zadanie/ Pakiet |
Lp |
Nazwa asortymentu |
CPV |
Jednostka Miary |
Zamawiane ilości |
1. |
PIECZYWO ,ŚWIEŻE PIECZYWO CUKIERNICZE ORAZ CIASTA |
||||
1. |
Chleb 0,7 kg |
15.81.11.00 |
[ kg ] |
Ok. 10.200 |
|
2. |
Chleb razowy 0,6 kg |
15.81.11.00 |
[ kg ] |
Ok. 250 |
|
3. |
Bułki 100g |
15.81.14.00 |
[ szt]. |
Ok. 44.500 |
|
4. |
Makowiec |
15.81.22.00 |
[ kg ] |
Ok. 12 |
|
5. |
Pączki |
15.82.10.00 |
[ szt]. |
Ok. 125 |
|
6. |
Chałka |
15.82.10.00 |
[ kg ] |
Ok. 70 |
|
7. |
Bułka tarta |
15.81.15.00 |
[ kg ] |
Ok. 90 |
|
2 |
WYROBY CIASTKARSKIE ORAZ RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
||||
1. |
Biszkopty (150 g) |
15.82.12.00 |
[ szt] |
Ok. 20 |
|
2. |
Cukier kryształ |
15.83.12.00 |
[ kg ] |
Ok. 2.900 |
|
3. |
Cukier puder |
15.83.12.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
4. |
Cukier waniliowy ( 32 g) |
15.83.30.00 |
[ szt] |
ok. 300 |
|
5. |
Miód (400g) |
15.83.16.00 |
[ szt] |
ok. 10 |
|
6. |
Kakao |
15.84.10.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
7. |
Czekolada (100g) |
15.84.21.00 |
[ szt] |
ok. 250 |
|
8. |
Czekolada b/c (100 g) |
15.84.21.00 |
[ szt] |
ok. 50 |
|
9. |
Makaron krajanka |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 160 |
|
10. |
Makaron gwiazdki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 70 |
|
11. |
Makaron łazanki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
Ok. 100 |
|
12. |
Makaron nitki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 200 |
|
13. |
Makaron wstążki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 150 |
|
14. |
Makaron świderki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 150 |
|
15. |
Kawa zbożowa |
15.86.20.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
16. |
Herbata |
15.86.30.00 |
[ kg ] |
ok. 110 |
|
17. |
Ketchup (500 g) |
15.87.12.30 |
[ szt ] |
ok. 100 |
|
18. |
Musztarda (900g) |
15.87.12.50 |
[ szt] |
ok. 60 |
|
19. |
Sos myśliwski |
15.87.12.60 |
[ kg] |
ok. 5 |
|
20. |
Sos pieczeniowy |
15.87.12.60 |
[ kg] |
ok. 5 |
|
21. |
Sos tatarski ( 280 g) |
15.87.12.60 |
[ szt] |
ok. 40 |
|
22. |
Kwasek cytrynowy |
15.87.12.70 |
[ kg ] |
ok. 4 |
|
23. |
Majonez duży (850 g) |
15.87.12.73 |
[ szt] |
ok. 200 |
|
24. |
Pieprz naturalny |
15.87.21.00 |
[ kg ] |
Ok. 8 |
|
25. |
Ziele angielskie |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 1 |
|
26. |
Liść laurowy |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 0.5 |
|
27. |
Kminek |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 10 |
|
28. |
Majeranek |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 1,5 |
|
29. |
Cynamon (20 g) |
15.87.22.00 |
[ szt] |
Ok. 100 |
|
30. |
Papryka słodka |
15.89.00.00 |
[ kg ] |
ok. 1 |
|
31. |
Sól |
15.87.24.00 |
[ kg ] |
ok. 650 |
|
32. |
Herbatniki lekkie b/c (150g) |
15.88.20.00 |
[ szt] |
ok. 80 |
|
33. |
Pieczywo chrupkie (125 g) |
15.88.20.00 |
[ szt] |
ok. 100 |
|
34. |
Suchary b/c (285g) |
15.88.20.00 |
[ szt] |
ok. 150 |
|
35. |
Wafle b/c ( 80 g) |
15.88.20.00 |
[ szt] |
ok. 250 |
|
36. |
Przyprawa ''Kucharek'' |
15.89.10.00 |
[ kg ] |
ok. 70 |
|
37. |
Przyprawa do zup |
15.89.10.00 |
[ l ] |
ok. 350 |
|
38. |
Rosołki drobiowe (120 g) |
15.89.10.00 |
[ szt ] |
ok. 750 |
|
39. |
Barszcz biały ( 41 g) |
15.89.14.00 |
[ szt] |
ok. 700 |
|
40. |
Drożdże |
15.89.80.00 |
[ kg ] |
ok. 40 |
|
41. |
Proszek do pieczenia (30 g) |
15.89.90.00 |
[ szt] |
ok. 100 |
|
42. |
Budyń (65 g) |
15.89.32.00 |
[ szt] |
ok. 40 |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania /pakiety .
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa ''Specyfikacja istotnych warunków zamówienia'', udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy ''Prawo zamówień publicznych'' :
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Oferty w zamkniętych kopertach z napisem ''Przetarg - różne produkty spożywcze'' należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 w terminie do dnia 18 kwietnia 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2005 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2005 r.
Przemyśl, 31.03.2005 rok
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO - LECZNICZY PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15 TEL. (0-prefix-16) 678-30-38 ogłasza przetarg nieograniczony
na dostawę urządzeń i sprzętu medycznego do Zakładu
CPV 33.10.00.00. , 36.13.31.12.
Zadanie |
Nazwa urządzenia /sprzętu medycznego |
CPV |
Zamawiane Ilości [szt.] |
1. |
Łóżka rehabilitacyjne z wyposażeniem dodatkowym w:
|
33.19.21.00 36.13.31.12 |
20 szt. |
2. |
Ssak elektryczny |
33.16.21.00 |
1 szt. |
3. |
Koncentrator tlenu |
33.18.61.00 |
1 szt. |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w wyszczególnione zadania. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Wymagany termin realizacji zamówienia 16 maj 2005r.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa Specyfikacja istotnych warunków zamówienia, udostępniana nieodpłatnie w Dziale Administracji Zamawiającego w godz. 7 30 - 14 00 na pisemny wniosek wykonawcy .
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ustawy Prawo zamówień publicznych :
Kryteria oceny ofert i ich znaczenie w %: 1. cena oferty brutto - 100 %
Ofertę w zamkniętej kopercie z napisem Przetarg - dostawa urządzeń i sprzętu medycznego
należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 w terminie
do dnia 7 kwietnia 2005 r do godz. 9 00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 7 kwietnia 2005 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą upływa 6 maja 2005r.