Przemyśl: Dostawa 100 ton koksu.
Numer ogłoszenia: 201782 - 2007; data zamieszczenia: 22.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa 100 ton koksu..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 100 ton koksu.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 10.32.10.00-9.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 29.02.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ;
ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
Pliki do pobrania:
Specyfikacja Istotnych Warunków ZamówieniaPrzemyśl: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego
Numer ogłoszenia: 156743 - 2007; data zamieszczenia: 03.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego wg podziału na dwa odrębne zadania/pakiety :
Zadanie 1: Mięso drobiowe
Zadanie 2: Mięso wołowe i wieprzowe
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.22.10-1, 15.11.23.00-9, 15.11.10.00-0, 15.11.30.00-3.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.09.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso drobiowe.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe.
Pliki do pobrania:
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (spakowany rar)Przemyśl: Dostawa 120 ton koksu
Numer ogłoszenia: 152193 - 2007; data zamieszczenia: 28.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa 120 ton koksu.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 120 ton koksu
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 10.32.10.00-9.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.04.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.09.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
Pliki do pobrania:
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (spakowany zip)
Przemyśl: Dostawy artykułów
mleczarskich
Numer ogłoszenia: 134683 - 2007; data
zamieszczenia: 03.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów mleczarskich.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy artykułów mleczarskich
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zol.przemysl.webpark.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl oraz na stronie internetowej : www.zol.przemysl.webpark.pl..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.08.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
Pliki do pobrania:
Specyfikacja Istotnych Warunków ZamówieniaPRZEMYŚL, 16-04-2007
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45
ogłasza przetarg nieograniczony
o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO
na dostawę do Zakładu sprzętu medycznego i rehabilitacyjnego
CPV 33.15.50.00 , 33.15.51.00 , 33.19.00.00
Zadanie |
Nazwa sprzętu medycznego i rehabilitacyjnego |
CPV |
Zamawiane ilości [szt.] |
1. |
Parapodium statyczne |
33.15.51.00 |
1 szt. |
2. |
Sonda prysznicowa do lasera biostymulacyjnego TERAPUS |
33.15.50.00 |
1 szt. |
3. |
Pionizator z podnośnikiem |
33.15.51.00 |
2 szt. |
4. |
Bieżnia rehabilitacyjna elektryczna |
33.15.51.00 |
1 szt. |
5. |
Wózek do przewożenia zwłok |
33.19.00.00 |
1 szt. |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Wymagany termin realizacji zamówienia: 12 czerwiec 2007r.
Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl
Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto – 100 %.
Termin składania ofert upływa 30 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00.. Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę sprzętu medycznego
i rehabilitacyjnego“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.Otwarcie ofert nastąpi w dniu 30 kwietnia 2007 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 29 maja 2007r.
Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Anna Jaroczyńska – Z-ca Dyrektora tel. 016-678-30-38, tel./fax 016-678-89-45, e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00
DYREKTOR ZOL mgr inż. Stanisław Jureczko
Pliki do pobrania :
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMIPRZEMYŚL 05-04-2007
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45
ogłasza przetarg nieograniczony
o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO
na sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu różnych produktów spożywczych
zgrupowanych w grupie 158 “Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008
Zadanie/ Pakiet |
Lp |
Nazwa asortymentu |
CPV |
Jednostka miary |
Zamawiane ilości |
1. |
PIECZYWO , ŚWIEŻE PIECZYWO CUKIERNICZE ORAZ CIASTA |
||||
1. |
Chleb a’ 0,7 kg |
15.81.11.00 |
[ kg ] |
ok. 10.000 |
|
2. |
Chleb razowy a’ 0,6 kg |
15.81.11.00 |
[ kg ] |
ok. 1.100 |
|
3. |
Bułki a’100 g |
15.81.14.00 |
[ szt.] |
ok. 26.000 |
|
4. |
Makowiec |
15.81.22.00 |
[ kg ] |
ok. 12 |
|
5. |
Pączki |
15.82.10.00 |
[ szt.] |
ok. 125 |
|
6. |
Chałka |
15.82.10.00 |
[ kg ] |
ok. 70 |
|
7. |
Bułka tarta |
15.81.15.00 |
[ kg ] |
ok. 90 |
|
2. |
WYROBY CIASTKARSKIE ORAZ RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
||||
1. |
Biszkopty (150 g) |
15.82.12.00 |
[ szt.] |
ok. 20 |
|
2. |
Cukier kryształ |
15.83.12.00 |
[ kg ] |
ok. 2.900 |
|
3. |
Cukier puder |
15.83.12.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
4. |
Cukier waniliowy ( 32 g) |
15.83.30.00 |
[ szt.] |
ok. 250 |
|
5. |
Miód (400g) |
15.83.16.00 |
[ szt.] |
ok. 10 |
|
6. |
Kakao |
15.84.10.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
7. |
Czekolada (100g) |
15.84.21.00 |
[ szt.] |
ok. 250 |
|
8. |
Czekolada b/c (100g) |
15.84.21.00 |
[ szt.] |
ok. 80 |
|
9. |
Makaron krajanka |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 180 |
|
10. |
Makaron gwiazdki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 70 |
|
11. |
Makaron łazanki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 120 |
|
12. |
Makaron nitki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 200 |
|
13. |
Makaron wstążki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 200 |
|
14. |
Makaron świderki |
15.85.11.00 |
[ kg ] |
ok. 150 |
|
15. |
Kawa zbożowa |
15.86.20.00 |
[ kg ] |
ok. 25 |
|
16. |
Herbata |
15.86.30.00 |
[ kg ] |
ok. 110 |
|
17. |
Ketchup (500 g) |
15.87.12.30 |
[ szt .] |
ok. 150 |
|
18. |
Musztarda (1000g) |
15.87.12.50 |
[ szt.] |
ok. 100 |
|
19. |
Sos myśliwski |
15.87.12.60 |
[ kg] |
ok. 5 |
|
20. |
Sos pieczeniowy |
15.87.12.60 |
[ kg] |
ok. 5 |
|
21. |
Sos tatarski (280 g) |
15.87.12.60 |
[ szt.] |
ok. 40 |
|
22. |
Kwasek cytrynowy |
15.87.12.70 |
[ kg ] |
ok. 4 |
|
23. |
Majonez duży (850 g) |
15.87.12.73 |
[ szt.] |
ok. 210 |
|
24. |
Pieprz naturalny |
15.87.21.00 |
[ kg ] |
ok. 8 |
|
25. |
Ziele angielskie |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 1,5 |
|
26. |
Liść laurowy |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 0.5 |
|
27. |
Kminek |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 10 |
|
28. |
Majeranek |
15.87.23.00 |
[ kg ] |
ok. 1,5 |
|
29. |
Cynamon (20 g) |
15.87.22.00 |
[ szt.] |
ok. 100 |
|
30. |
Papryka słodka |
15.89.00.00 |
[ kg ] |
ok. 0,5 |
|
31. |
Sól |
15.87.24.00 |
[ kg ] |
ok. 650 |
|
32. |
Herbatniki lekkie b/c (150g) |
15.88.20.00 |
[ szt.] |
ok. 50 |
|
33. |
Pieczywo chrupkie (125g) |
15.88.20.00 |
[ szt.] |
ok. 50 |
|
34. |
Suchary b/c (285g) |
15.88.20.00 |
[ szt.] |
ok. 50 |
|
35. |
Wafle b/c ( 80 g) |
15.88.20.00 |
[ szt.] |
ok. 50 |
|
36. |
Przyprawa “Kucharek” |
15.89.10.00 |
[ kg ] |
ok. 70 |
|
37. |
Przyprawa do zup |
15.89.10.00 |
[ l ] |
ok. 350 |
|
38. |
Rosołki drobiowe (120 g) |
15.89.10.00 |
[ szt .] |
ok. 750 |
|
39. |
Barszcz biały (41 g) |
15.89.14.00 |
[ szt.] |
ok. 700 |
|
40. |
Drożdże |
15.89.80.00 |
[ kg ] |
ok. 40 |
|
41. |
Proszek do pieczenia (30g) |
15.89.90.00 |
[ szt.] |
ok. 150 |
|
42. |
Budyń (65 g) |
15.89.32.00 |
[ szt.] |
ok. 30 |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania/pakiety.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Termin realizacji zamówienia: 12 m-cy od dnia 1.05.2007r.
Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl
Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto – 100 %.
Termin składania ofert upływa 18 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00.. Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę różnych produktów spożywczych“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2007 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2007r.
Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Krystyna Kuczyńska tel. 016-678-30-38 lub Małgorzata Maciuszek – Dział Żywienia tel. 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45,
e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00 .
DYREKTOR ZOL
mgr inż. Stanisław Jureczko
Pliki do pobrania :
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMIPRZEMYŚL 05-04-2007
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45
ogłasza przetarg nieograniczony
o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO
na sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu mięsa drobiowego i wyrobów wędliniarskich zgrupowanych w grupie 151 “Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008
Zadanie/ Pakiet |
Lp |
Nazwa asortymentu |
CPV |
Jednostka miary |
Zamawiane ilości |
1. |
MIĘSO DROBIOWE |
||||
1. |
Kurczaki |
15.11.21.30 |
[ kg ] |
1.050 |
|
2. |
Noga z kurczaka |
15.11.22.10 |
[ kg ] |
1.150 |
|
3. |
Filet drobiowy |
15.11.22.10 |
[ kg ] |
550 |
|
4. |
Kości drobiowe |
15.11.22.10 |
[ kg ] |
700 |
|
5. |
Wątróbka drobiowa |
15.11.23.00 |
[ kg ] |
250 |
|
2. |
WYROBY WĘDLINIARSKIE |
||||
1. |
Kiełbasa lencz |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
300 |
|
2. |
Kiełbasa mortadela |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
250 |
|
3. |
Kiełbasy gatunkowe różne |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
500 |
|
4. |
Kiełbasa zwyczajna |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
600 |
|
5. |
Parówki cienkie wieprzowe |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
400 |
|
6. |
Pieczeń szynkowa |
15.13.11.33 |
[ kg ] |
250 |
|
7. |
Szynki różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
550 |
|
8. |
Polędwice różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
300 |
|
9. |
Wędzonki różne |
15.13.14.10 |
[ kg ] |
150 |
|
10. |
Salceson z indyka |
15.13.15.00 |
[ kg ] |
350 |
|
11. |
Kiszka gryczana |
15.13.11.34 |
[ kg ] |
200 |
|
12. |
Pasztety różne |
15.13.13.10 |
[ kg ] |
340 |
|
13. |
Pasztet drobiowy w op.135g |
15.13.15.00 |
[ szt. ] |
2.000 |
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania/pakiety.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
Termin realizacji zamówienia: 12 m-cy od dnia 1.05.2007r.
Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl
Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto – 100 %.
Termin składania ofert upływa 18 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00..Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę mięsa drobiowego i wyrobów wędliniarskich“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2007 r. o godzinie 1100 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2007r.
Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Krystyna Kuczyńska tel. 016-678-30-38 lub Małgorzata Maciuszek – Dział Żywienia tel. 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45,
e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00 .
DYREKTOR ZOL
mgr inż. Stanisław Jureczko
Pliki do pobrania :
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMIZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY
PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15
tel. 016-678-30-38, 016-678-30-39, tel./fax 016-678-89-45
ogłasza przetarg nieograniczony
o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO
na sukcesywne dostawy leków do Zakładu Opiekuńczo – Leczniczego w Przemyślu w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008
zgrupowanych w grupie 244 Słownika Zamówień (CPV) – produkty medyczne
DYREKTOR ZOL
mgr inż. Stanisław Jureczko
Pliki do pobrania :
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMI