POWRÓT

Przemyśl: Dostawa 100 ton koksu.
Numer ogłoszenia: 201782 - 2007; data zamieszczenia: 22.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa 100 ton koksu..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 100 ton koksu.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 10.32.10.00-9.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 29.02.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ;
ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Pliki do pobrania:

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia

Przemyśl: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego
Numer ogłoszenia: 156743 - 2007; data zamieszczenia: 03.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy mięsa drobiowego oraz mięsa wołowego i wieprzowego wg podziału na dwa odrębne zadania/pakiety :
Zadanie 1: Mięso drobiowe
Zadanie 2: Mięso wołowe i wieprzowe

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.22.10-1, 15.11.23.00-9, 15.11.10.00-0, 15.11.30.00-3.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.09.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso drobiowe.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe.


Pliki do pobrania:

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (spakowany rar)

Przemyśl: Dostawa 120 ton koksu
Numer ogłoszenia: 152193 - 2007; data zamieszczenia: 28.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa 120 ton koksu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 120 ton koksu

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 10.32.10.00-9.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.04.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zol.przemysl.webpark.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.09.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZOL zamówienia publiczne aktualne 2007

Pliki do pobrania:

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (spakowany zip)

Przemyśl: Dostawy artykułów mleczarskich

Numer ogłoszenia: 134683 - 2007; data zamieszczenia: 03.08.2007

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy



Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.


Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.



SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY



I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, ul. Jasińskiego 15, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6783038, fax 016 6488945.



I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.



SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA



II.1) OPIS


II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów mleczarskich.


II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.


II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy artykułów mleczarskich


II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.


II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.


II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.



II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.



SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM



III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA





III.2) WARUNKI UDZIAŁU




SEKCJA IV: PROCEDURA



IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA


IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT


IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.



IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE


IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zol.przemysl.webpark.pl


Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Opiekuńczo - Leczniczy w Przemyślu - Dział Administracji ; ul. Jasińskiego 15; 37-700 Przemyśl oraz na stronie internetowej : www.zol.przemysl.webpark.pl..


IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.08.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15 - sekretariat ..


IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).



Pliki do pobrania:

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia

PRZEMYŚL, 16-04-2007

ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY

PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15

tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45

ogłasza przetarg nieograniczony

o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO

na dostawę do Zakładu sprzętu medycznego i rehabilitacyjnego

CPV 33.15.50.00 , 33.15.51.00 , 33.19.00.00

Zadanie

Nazwa sprzętu medycznego

i rehabilitacyjnego

CPV

Zamawiane

ilości [szt.]

1.

Parapodium statyczne

33.15.51.00

1 szt.

2.

Sonda prysznicowa do lasera biostymulacyjnego TERAPUS

33.15.50.00

1 szt.

3.

Pionizator z podnośnikiem

33.15.51.00

2 szt.

4.

Bieżnia rehabilitacyjna elektryczna

33.15.51.00

1 szt.

5.

Wózek do przewożenia zwłok

33.19.00.00

1 szt.

Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.

Wymagany termin realizacji zamówienia: 12 czerwiec 2007r.

Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.

O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl

Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto 100 %.

Termin składania ofert upływa 30 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00.. Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę sprzętu medycznego i rehabilitacyjnego“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.

Otwarcie ofert nastąpi w dniu 30 kwietnia 2007 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 29 maja 2007r.

Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Anna Jaroczyńska – Z-ca Dyrektora tel. 016-678-30-38, tel./fax 016-678-89-45, e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00

 

DYREKTOR ZOL

 

mgr inż. Stanisław Jureczko

Pliki do pobrania :

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMI

PRZEMYŚL 05-04-2007

ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY

PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15

tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45

ogłasza przetarg nieograniczony

o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO

na sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu różnych produktów spożywczych

zgrupowanych w grupie 158 “Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)

w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008

 

Zadanie/ Pakiet

Lp

Nazwa asortymentu

CPV

Jednostka miary

Zamawiane ilości

1.

PIECZYWO , ŚWIEŻE PIECZYWO CUKIERNICZE ORAZ CIASTA

1.

Chleb a’ 0,7 kg

15.81.11.00

[ kg ]

ok. 10.000

2.

Chleb razowy a’ 0,6 kg

15.81.11.00

[ kg ]

ok. 1.100

3.

Bułki a’100 g

15.81.14.00

[ szt.]

ok. 26.000

4.

Makowiec

15.81.22.00

[ kg ]

ok. 12

5.

Pączki

15.82.10.00

[ szt.]

ok. 125

6.

Chałka

15.82.10.00

[ kg ]

ok. 70

7.

Bułka tarta

15.81.15.00

[ kg ]

ok. 90

2.

WYROBY CIASTKARSKIE ORAZ RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE

1.

Biszkopty (150 g)

15.82.12.00

[ szt.]

ok. 20

2.

Cukier kryształ

15.83.12.00

[ kg ]

ok. 2.900

3.

Cukier puder

15.83.12.00

[ kg ]

ok. 25

4.

Cukier waniliowy ( 32 g)

15.83.30.00

[ szt.]

ok. 250

5.

Miód (400g)

15.83.16.00

[ szt.]

ok. 10

6.

Kakao

15.84.10.00

[ kg ]

ok. 25

7.

Czekolada (100g)

15.84.21.00

[ szt.]

ok. 250

8.

Czekolada b/c (100g)

15.84.21.00

[ szt.]

ok. 80

9.

Makaron krajanka

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 180

10.

Makaron gwiazdki

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 70

11.

Makaron łazanki

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 120

12.

Makaron nitki

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 200

13.

Makaron wstążki

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 200

14.

Makaron świderki

15.85.11.00

[ kg ]

ok. 150

15.

Kawa zbożowa

15.86.20.00

[ kg ]

ok. 25

16.

Herbata

15.86.30.00

[ kg ]

ok. 110

17.

Ketchup (500 g)

15.87.12.30

[ szt .]

ok. 150

18.

Musztarda (1000g)

15.87.12.50

[ szt.]

ok. 100

19.

Sos myśliwski

15.87.12.60

[ kg]

ok. 5

20.

Sos pieczeniowy

15.87.12.60

[ kg]

ok. 5

21.

Sos tatarski (280 g)

15.87.12.60

[ szt.]

ok. 40

22.

Kwasek cytrynowy

15.87.12.70

[ kg ]

ok. 4

23.

Majonez duży (850 g)

15.87.12.73

[ szt.]

ok. 210

24.

Pieprz naturalny

15.87.21.00

[ kg ]

ok. 8

25.

Ziele angielskie

15.87.23.00

[ kg ]

ok. 1,5

26.

Liść laurowy

15.87.23.00

[ kg ]

ok. 0.5

27.

Kminek

15.87.23.00

[ kg ]

ok. 10

28.

Majeranek

15.87.23.00

[ kg ]

ok. 1,5

29.

Cynamon (20 g)

15.87.22.00

[ szt.]

ok. 100

30.

Papryka słodka

15.89.00.00

[ kg ]

ok. 0,5

31.

Sól

15.87.24.00

[ kg ]

ok. 650

32.

Herbatniki lekkie b/c (150g)

15.88.20.00

[ szt.]

ok. 50

33.

Pieczywo chrupkie (125g)

15.88.20.00

[ szt.]

ok. 50

34.

Suchary b/c (285g)

15.88.20.00

[ szt.]

ok. 50

35.

Wafle b/c ( 80 g)

15.88.20.00

[ szt.]

ok. 50

36.

Przyprawa “Kucharek”

15.89.10.00

[ kg ]

ok. 70

37.

Przyprawa do zup

15.89.10.00

[ l ]

ok. 350

38.

Rosołki drobiowe (120 g)

15.89.10.00

[ szt .]

ok. 750

39.

Barszcz biały (41 g)

15.89.14.00

[ szt.]

ok. 700

40.

Drożdże

15.89.80.00

[ kg ]

ok. 40

41.

Proszek do pieczenia (30g)

15.89.90.00

[ szt.]

ok. 150

42.

Budyń (65 g)

15.89.32.00

[ szt.]

ok. 30

 

 

Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania/pakiety.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.

Termin realizacji zamówienia: 12 m-cy od dnia 1.05.2007r.

Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.

O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl

Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto 100 %.

Termin składania ofert upływa 18 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00.. Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę różnych produktów spożywczych“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.

Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2007 r. o godzinie 1000 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2007r.

Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Krystyna Kuczyńska tel. 016-678-30-38 lub Małgorzata Maciuszek – Dział Żywienia tel. 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45,

e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00 .

DYREKTOR ZOL

mgr inż. Stanisław Jureczko

 

 

 

Pliki do pobrania :

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMI

PRZEMYŚL 05-04-2007

ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY

PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15

tel. 016-678-30-38, 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45

ogłasza przetarg nieograniczony

o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO

na sukcesywne dostawy do siedziby Zakładu mięsa drobiowego i wyrobów wędliniarskich zgrupowanych w grupie 151 “Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)

w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008

Zadanie/ Pakiet

Lp

Nazwa asortymentu

CPV

Jednostka miary

Zamawiane

ilości

1.

MIĘSO DROBIOWE

1.

Kurczaki

15.11.21.30

[ kg ]

1.050

2.

Noga z kurczaka

15.11.22.10

[ kg ]

1.150

3.

Filet drobiowy

15.11.22.10

[ kg ]

550

4.

Kości drobiowe

15.11.22.10

[ kg ]

700

5.

Wątróbka drobiowa

15.11.23.00

[ kg ]

250

2.

WYROBY WĘDLINIARSKIE

1.

Kiełbasa lencz

15.13.11.33

[ kg ]

300

2.

Kiełbasa mortadela

15.13.11.33

[ kg ]

250

3.

Kiełbasy gatunkowe różne

15.13.11.33

[ kg ]

500

4.

Kiełbasa zwyczajna

15.13.11.33

[ kg ]

600

5.

Parówki cienkie wieprzowe

15.13.11.33

[ kg ]

400

6.

Pieczeń szynkowa

15.13.11.33

[ kg ]

250

7.

Szynki różne

15.13.14.10

[ kg ]

550

8.

Polędwice różne

15.13.14.10

[ kg ]

300

9.

Wędzonki różne

15.13.14.10

[ kg ]

150

10.

Salceson z indyka

15.13.15.00

[ kg ]

350

11.

Kiszka gryczana

15.13.11.34

[ kg ]

200

12.

Pasztety różne

15.13.13.10

[ kg ]

340

13.

Pasztet drobiowy w op.135g

15.13.15.00

[ szt. ]

2.000

Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych wg podziału na w/w zadania/pakiety.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.

Termin realizacji zamówienia: 12 m-cy od dnia 1.05.2007r.

Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.

O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl

Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto 100 %.

Termin składania ofert upływa 18 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00..Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę mięsa drobiowego i wyrobów wędliniarskich“ należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.

Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2007 r. o godzinie 1100 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2007r.

Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Krystyna Kuczyńska tel. 016-678-30-38 lub Małgorzata Maciuszek – Dział Żywienia tel. 016-676-39-85, tel./fax 016-678-89-45,

e-mail: zol@vt.pl w godz. 7 00 - 14 00 .

DYREKTOR ZOL

mgr inż. Stanisław Jureczko

 

 

 

Pliki do pobrania :

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMI

ZAKŁAD OPIEKUŃCZO – LECZNICZY

PRZEMYŚL, UL. JASIŃSKIEGO 15

tel. 016-678-30-38, 016-678-30-39, tel./fax 016-678-89-45

ogłasza przetarg nieograniczony

o szacunkowej wartości zamówienia poniżej 60.000 EURO

na sukcesywne dostawy leków do Zakładu Opiekuńczo – Leczniczego w Przemyślu w okresie od 1.05.2007 do 30.04.2008

zgrupowanych w grupie 244 Słownika Zamówień (CPV) – produkty medyczne

 

 

  1. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia w tym: rodzaj i ilość poszczególnych asortymentów leków (406 poz.) określa “Specyfikacja istotnych warunków zamówienia” udostępniana bezpłatnie w Dziale Administracji Zakładu w godz. 7 30 – 14 00 lub na stronie internetowej Zamawiającego http://zol.przemysl.webpark.pl
  2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych , ani wariantowych.
  3. Termin realizacji zamówienia: 12 m-cy od dnia 1.05.2007r.
  4. Zamawiający nie pobiera wadium od wykonawców.
  5. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art.22 ust.1 ustawy “Prawo zamówień publicznych” oraz w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  6. Kryteria oceny ofert : cena oferty brutto 100 %.
  7. Termin składania ofert upływa 18 kwietnia 2007 r. o godz. 9 00.. Oferty w zamkniętych kopertach z napisem “Oferta na dostawę leków” należy składać w siedzibie Zamawiającego, 37-700 Przemyśl, ul Jasińskiego 15 – sekretariat.
  8. Otwarcie ofert nastąpi w dniu 18 kwietnia 2007 r. o godzinie 1200 .Termin związania ofertą 30 dni tj. do 17 maja 2007r.
  9. Osobą upoważnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Krystyna Kuczyńska lub Anna Jaroczyńska tel. 016-678-30-38 , tel./fax 016-678-89-45, w godz. 7 00 - 14 00 .

DYREKTOR ZOL

mgr inż. Stanisław Jureczko

 

Pliki do pobrania :

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA Z ZAŁĄCZNIKAMI

POWRÓT