ZOL/AG/66/2008

Przemyśl, 18.09.2008r.

 

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY

I. NUMER ZAMÓWIENIA ZP/6/2008

II. NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Zakład Opiekuńczo – Leczniczy w Przemyślu, woj. podkarpackie

37-700 Przemyśl , ul. Jasińskiego 15

Postępowanie ogłoszono :

www.zolprzemysl.neostrada.pl

Postępowanie prowadzono w trybie : przetargu nieograniczonego

III. OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego

wg podziału na dwa odrębne zadania /pakiety:

Zadanie 1: Mięso drobiowe,

Zadanie 2: mięso wieprzowe

Kryteria oceny ofert : najniższa cena (odrębnie dla każdego zadania)

Ilość złożonych ofert - 2, w tym nie podlegających odrzuceniu –2

IV. WYBRANY WYKONAWCA

Zadanie nr 1 :

Oferta nr 1. Przemyskie Centrum Dystrybucji Mięsa i Wędlin H.W.D.D. Szczepanik

Spółka Jawna 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 56

Uzasadnienie wyboru Wykonawcy :

Na realizację zamówienia określonego jako zadanie 1 : Dostawa mięsa drobiowego wpłynęła tylko jedna oferta. Oferta spełnia wszystkie wymagania określone przez Zamawiającego w SIWZ. Zaproponowana cena realizacji zamówienia mieści się w granicach środków finansowych, które Zamawiający może przeznaczyć na realizację niniejszego zamówienia. Ilość uzyskanych punktów 100 na 100 możliwych do uzyskania . Cena oferty brutto : 26.652,50 zł.

Zadanie nr 2 :

Oferta nr 2. Zakład Mięsny “Smak – Górno” Sp. z o.o. 36-054 Górno 104

Uzasadnienie wyboru Wykonawcy :

Zaproponowana cena realizacji zamówienia określonego jako zadanie 2 : Dostawa mięsa wieprzowego w wybranej ofercie jest najniższą ceną spośród złożonych ofert i mieści się w granicach środków finansowych, które Zamawiający może przeznaczyć na realizację niniejszego zamówienia. Oferta spełnia wszystkie wymagania określone przez Zamawiającego w SIWZ. Ilość uzyskanych punktów 100 na 100 możliwych do uzyskania . Cena oferty brutto : 37.048,59 zł.

 

  1. POZOSTAŁE INFORMACJE O ZŁOŻONYCH OFERTACH

 

Nr oferty

Nazwa(firma)

Adres

Max liczba pkt. w Kryterium cena oferty

Liczba pkt.

przyznana wykonawcy

Zadanie 1

Zadanie 2

Zadanie 1

Zadanie 2

1

Przemyskie Centrum Dystrybucji Mięsa i Wędlin H.W.D.D. Szczepanik S.J

37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 56

100

  1. 100

100

97,11

 

 

Dyrektor

Zakładu Opiekuńczo – Leczniczego

mgr inż. Stanisław Jureczko